Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Suppli karácsonyi ajándék ötletek

Az igazi érték, melyet szívvel készítenek és adnak

 

A hazai gazdaságok és családi üzemek javában készülnek a karácsonyra, ahogy mi is. Fontosnak tartjuk, hogy olyan ajándékot adjunk, amit mi is szívesen kapnánk. Ezért igazán különös figyelmet szenteltünk olyan termékek összeválogatására, melyekkel örömöt lehet szerezni azoknak, akiket a legjobban szeretünk.Biztosan te is tapasztalod, hogy egyre nagyobb kihívást jelent, hogy mivel ajándékozzuk meg szeretteinket, barátainkat karácsonykor. Ezért a tavalyihoz hasonlóan idén is készítettünk olyan ajándék dobozokat, melyekben ízletes termelői finomságok vannak.

 

Érdemes időben átgondolni és megvásárolni, mert ezek a termékek kézműves jellegüknél fogva limitáltak. Nem nagyüzemben készülnek, hanem minden egyes darabban benne van a termelő szíve-lelke.

Lepd meg hát barátaidat, kedvenc kollégáidat is hasznos, egyedi csomaggal. Az Egri Chiliagoknál gondolnak azokra is, akik igazán csipősen szeretik az ételeket, így Vörös Tamás is lelkesen készült az ünnepekre. Csapj le a csípős ízekre és lepd meg vele chili kedvelő barátaid!

Két vegyes termelői termékekből álló ajándékcsomagot is összeraktunk, így nem kell külön-külön keresgélned, csomagolnod és díszítened.

 

Igazi kuriózumokat találsz az Ünnepi ízharmónia válogatásban: a nyári nap sugaraitól édes vaníliás őszibarack lekvárt, Zsófitól a Bölcsek porát, melyet kedvenc fűszernövényeiből kevert és felhasználásának csak a képzeletünk szabhat határt. Került még bele csipkebogyó lekvár is, mely valódi C-vitamin bomba és a Két Kanál Méz Vaddohány méz. Ez utóbbi isteni ízélményt nyújt zamatosságával és intenzív illatával. Ez az az ajándék, amivel magad is meglepheted szeretteid mellett.

Másik ajándék dobozunkba kerültek újdonságok is, így a Mendula Wine nuts, vagy a Trizsi ízek golyóbirse. Kedvencekből is szemezgettünk: padlizsános zakuszka és szőlőmagolaj is van a csomagban. Szívből Szívküldi csomag lett, melyet különösen ajánljuk testvéreknek, hiszen egy jó testvér megosztja veled amit kap, így a gyermekkori huncutságaitokat fel tudjátok idézni egy -egy falat között.

Sajtimádóknak kötelező ajándék a Darassa valamelyik sajtos doboza, melyet november végétől tudsz rendelni. Ebben a boxban isteni gomolyák várják, hogy az asztalra kerüljenek, de akár vendégségbe is viheted! Melinda és Miklós is különös figyelmet szentel az ünnepekre, így csodálatos Mendula válogatást is kérhetsz kedvenc kollégádnak vagy kifejezheted köszöneted gyermeked óvó nénijének vagy tanárának is.

 

Szerezd be időben az ajándékokat!  

Ezeknek a termékeknek a megvásárlásával hazai családi gazdaságokat és kis üzemeket támogatsz, melyet ezúton is köszönünk!