Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Suppli húsvét 2022

Megkönnyítjük a húsvéti bevásárlást

Nincs megállás, termelőink nem pihennek, folyamatosan készítik össze a finomabbnál finomabb hazai ínyencségeket, hogy a húsvéti asztalra is hazai, minőségi falatok kerüljenek. Ha még nem teljes a lista, hoztunk néhány ötletet, hogy milyen ízletes finomságokkal lepheted meg a családot az ünnepek alatt.

A Gazda termékei méltán népszerűek, hiszen régi, jól bevált eljárásokat alkalmaznak mesterséges, hozzáadott anyagok nélkül, ugyanakkor modern, higiénikus környezetben. A Gazda kolbászok kiváló választás a húsvéti hidegtálhoz, vendégvárónak. A csülök elkészítéséhez pedig hoztunk néhány tippet, mely apróságnak tűnhet, de fontos mozzanatok. Mivel hagyományos módon sóval pácolják, ezért elkészítés előtti este érdemes beázatni hideg vízben. Másnap reggel friss hideg vízben rakd fel főzni lassú tűzön- fűszerezd ízlés szerint-, hogy mindenhol alaposan át tudjon főni, majd amikor kész hagyd kihűlni a saját levében.

A sonka mellett igen kedvelt a torma fogyasztása is a húsvéti időszakban. Nem csak íze miatt érdemes fogyasztani. Rendkívül jó hatással lehet szervezetünkre, igazi tavaszi vitamin bomba – számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. A Heit család már több éve foglalkozik torma termeléssel, Létavértesen, a magyar torma „hazájában”.  Tudtad például, hogy a magyar torma Hungarikum, melyet 2004 óta az Európai Bizottság oltalom alatt álló eredet megjelöléssé nyilvánított? Arra biztatunk, hogy ne csak húsvét alkalmával fogyaszd, hanem egész évben!  

Mi kerüljön még a húsvéti asztalra?

Szetlik Ádám egy Duna menti kis településen indította el családi gazdaságát, melyet hosszas kutató munka előzött meg, hiszen kizárólag olyan termékkel szerettek volna foglalkozni, melyet maguk is szívesen fogyasztanak. Fürjeik saját receptúrával összeállított takarmányt kapnak, ami nem tartalmaz semmilyen mesterséges színező anyagot. Így a tojások nagyon finomak, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdagok. A húsvéti asztal dísze lehet kis foltjaival, melyet már nem is kell színesre festeni, hiszen önmagában is gyönyörű. A sonkán túl, adhatjuk még salátához, vagy kedvünkre ízesítve tojáskrémet is készíthetünk belőle. Ádámtól azt is megtudtuk, hogy ő nem készül külön locsoló verssel. A hagyományos, jól bevált szódásszifonra esküszik és csak annyit mond szűkszavúan egy -egy hímes tojásért, hogy “Fuss!”. :-)