Hús hús hátán!
Közeleg az ünnepi időszak, amikor a fő fókuszt a karácsonyi asztalon a különböző húsfélék kapják. Érdemes már jó előre végig gondolni a karácsonyi menüt, hogy pontosan mit is szeretnénk készíteni – ebben tökéletes segítségedre lesznek a magyar húsok, hisz magas minőségükkel ínycsiklandó falatokat biztosítanak számodra és családod számára ebben a meghitt időszakban is!
Amikor a karácsonyi vacsoraasztalra gondolunk, mindenkinek egyből a gyönyörűen elkészített pulyka jut az eszébe, mely majdnem minden családban az asztal éke. Nem csoda, hisz rengeteg módon elkészíthető – natúran, zöldfűszeresen, vajjal és magyaros fűszerekkel megkenve, mindenki megtalálja az ínyére valót. A Keresztesmizsei Pulyka Friss Pulykamellfilével nem lehet mellé lőni – minden szárnyas rajongó imádni fogja!
Hogyha szeretnél különlegesebb kulináris finomságot az asztalra rakni idén, amivel lenyűgözheted vendégeidet, a Zollai Sült libamája lesz a tökéletes választás! A libamáj, mely libazsírban, és üvegben gyönyörködteti a szemet, olyan falatokat jelent akár egy frissen sütött kenyérrel, akár salátával, mely meghozza a meghitt, ünnepi hangulatot!
Készülj velünk együtt az ünnepi időszakra, és nézz körbe a magyar kulináris hús finomságaink között, hogy a karácsonyi időszakban már ne a recept és alapanyag keresgéléssel kelljen tölteni az időt!