Grillpartira fel!
Ahogy lassan búcsút mondunk a forró nappaloknak és beköszöntenek a hűvösebb esték, mi sem lehetne jobb módja a nyár búcsúztatásának, mint egy hangulatos főzőcskézés!
Ha igazán ínycsiklandó ételekkel szeretnéd lenyűgözni a vendégeket, gondolj valami különlegesre, egyedire, olyanra, amivel nem találkoznak minden grillpartin: készíts barbeques fűszerrel pácolt pulykamellet! Nyugodtan nyúlj ehhez a finomsághoz, ne rekedj meg a csirkemellnél és a tarjánál, hiszen rendkívül ízletes étel készíthető belőle. A Keresztesmizsei Pulykamellfilé szuper jó társad lesz a grillezés közben! Pácold be a Bivalyos Tanya Akácmézével és éld át a csodát, miközben ízlelőbimbóidat kényeztetik a különleges ízek!
Egy kis újító kedv, fantázia – és máris kész a vacsora! Játszadozz kedvedre a különböző köretekkel is: az Ízmíves Padlizsánkrémje tökéletesen illik a nyúlcomb ízéhez, de ha szeretnél mellé mást is az asztalra tenni, a Grapoila hidegen sajtolt szezámmag olajával nyakon öntött salátatál is jó választás lesz! Könnyed, ám ízletes vacsora készülhet ezekből a párosításokból, ami a nyári melegben nagyon jól jöhet, hisz nem telít el.