Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Supp.li ajándékcsomagok

HELLO december!

Valódi ízélmény a hidegebb napokra is

A tél beköszöntével sem kell lemondanod a vitamindús, tápanyagban gazdag finomságokról.  A hűvösebb, fagyos napokon még jobban figyelni kell táplálkozásunkra. Sokszor hangsúlyozzuk, hogy változatos étrenddel kiemelten tudjuk támogatni szervezetünket, hogy ellenállóbb legyen a szürke, nyirkos időben is. Magyar kistermelők gyümölcseit, adalékmentes készítményeit gyűjtöttük egy csokorba. 

A hidegebb időszakban sem kell lemondani a hazai gyümölcsökről. Az alma és körte rendkívül értékes táplálékok. Vitamin és rosttartalmuknak köszönhetően rendkívül jó hatással van szervezetünkre. Az Organic Kingdom bio almáját és körtéjét nem csak önmagában érdemes fogyasztani. Isteni kompót, pite vagy húsköret is készíthető belőle. Külön öröm, hogy ezek a gyümölcsök bio minősítésűek, csak úgy mint a pucolt sárgarépa,batáta vagy burgonya is.

Az On Natural termék család különlegessége abban rejlik, hogy 100%-ban természetes alapanyagokból készül. Minden termék glutén-, laktóz- és tartósítószer mentes. Fogyasztása nem csak ízében lesz élmény, de szervezetünk is megkapja a számára nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat a téli időszakban. Ezek a palackba zárt italok „élnek”, így garantálva a frissességet és a természetes ízeket. Az italok tartósításában nagy szerepet játszik az üveg és a fedél, hiszen a jól zárhatóság garantálja azt, hogy nem romlik meg, mert nem tartalmaz tartósítószert, sem ízfokozót, sem pedig mesterséges anyagokat.

A Kertünk Kincsei egy háztáji biogazdálkodás, pest megyében. A kézműves gyártásból származó organikus kamra-élelmiszerek teljes mértékben támogatják az egészségünket, valamint semmilyen formában nem tartalmaznak tartósítószereket, aromákat és mesterséges adalékanyagokat. A fekete ribizli velő mézzel készül, lassú préseléssel nyerik ki a velőt a gyümölcsből, hogy ne károsodjon. 

A méz sem hiányozhat a kamra polcról a téli időszakban. Ásotthalmon található családi gazdaság a Bivalyos tanya, akik batáta termesztés mellett méhészkedéssel is foglalkoznak. Számos termékük közül tudsz választani, így galagonya, akác, propoliszos és magvas mézeket is találsz.

További finomságok is várnak. 

Pár kattintással te is feltöltheted kamra polcod vitamindús, termelői termékekkel!