Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Sulicsomag

Sulicsomag- mi kerüljön a táskába?

 

Elkezdődött a szeptember, ezzel együtt pedig elindult az új tanév is. Az íróasztal újra munkába áll, a füzetek várják, hogy tudással töltse meg gazdájuk. Tudjuk, hogy nehéz visszazökkeni a nyári vakációból, hiszen az elmúlt hetek élményeit a tanulás és a munka váltja fel. 

Ezért úgy gondoltuk, hogy összeszedünk olyan tápanyagban gazdag termelői finomságokat, melyek ízükkel a nyarat idézik, ugyanakkor kellő energiával látják el a kicsiket és nagyokat egyaránt. Ezek a finomságok hazai gazdaságokból kerülnek hozzánk, a termelők legtöbbször saját alapanyagaikat dolgozzák fel és töltik üvegbe, csomagolják be. 

Az Organic Kingdomtól, vagyis Gyulától érkezik a szendvicsbe való bio paradicsom, paprika és az alma is. Ez utóbbi gyümölcsnél azért is fontos, hogy bio, hiszen jótékony hatása a héjával együtt érvényesül a legjobban. Tízórai és uzsonna mellé fogyasztva hozzájárulhat a szervezet megfelelő működéséhez. Fontos, hogy táplálkozásunk rostban gazdag legyen, amihez a napi alma fogyasztás is hozzájárul. 

Az almát nem csak az iskolába ajánljuk, nekünk felnőtteknek is érdemes minden nap fogyasztani belőle!

Minél változatosabban táplálkozunk, annál kevesebb az esély arra, hogy immunrendszerünk legyengüljön. Minőségi, vitaminban gazdag termékeket fogyasztva a koncentráció sem lankad, így egész napra megmaradhat a figyelem. Szendvicsbe számtalan alternatíva közül tudsz választani, így kerülhet bele májas, Stelcz szalámi vagy isteni zöldségkrémek az ÍZmívestől. Ezek a krémek 100%-ban természetes összetevőkből állnak, nem tartalmaznak tartósítószert. 

Nálunk a szendvics elképzelhetetlen sajt nélkül, így válogattunk termelőink kínálatából számos finomságot. Sőt! Hoztunk ivójoghurtot, sajtkrémet és kecske körözöttet is! Ez utóbbi bio paradicsommal, pirítóssal isteni napindító reggeli az egész családnak! 

Ha már reggeli, akkor tárazz be Mendula granolákból is. Indítsd a napot tiszta, válogatott alapanyagokból készített finomsággal, mely megadja a kellő lendületet. Összetevői egészségesek és táplálóak! Tálalhatod tejjel, joghurttal, vagy ahogyan a legjobban szeretik. 

Igazán különleges és finom a Csengőtej kétféle smoothie-ja. Akár reggeli napindítónak vagy tízóraira is kiváló választás-nem csak gyerekeknek, hiszen joghurtból és 100% gyümölcspüréből készül. Ami még különlegesebbé teszi, hogy kizárólag üvegben kapható, így a csomagolóanyag újra felhasználható! 

Legyünk a táplálkozásban is tudatosak és válasszunk minőségi, hazai termékeket!

Vitaminbomba a dobozba