Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Új tanév, új vásárlási szokások: stressz helyett nyaralj!

Nyerj velünk egy fél napot, amit a városban utazgatással, nézelődéssel és sorban állással töltenél az iskolakezdés előtt. Ráadásul a bevásárlás nem kell, hogy lyukat üssön a költségvetéseden! Tudjuk, hogy minden forint számít, ezért most igyekeztünk sulis cuccokat (pl. praktikus uzsonnás dobozokat, minőségi BIC rajzeszközöket és bűbájos állatos hátizsákokat), illetve uzsonnához való finomságokat (pl. egyesével csomagolt Disney-s Babybel sajtgolyókat és bio Csinta gyümölcstekercset) leakciózni, hogy a gyerek is örömmel várja majd az új tanévet. Válogass kedvedre és élvezd a kényelmet, hogy mindent megkapsz egy helyről, miközben rengeteg időt megspórolsz!

Ha valaminél tényleg számít a méret, a beltartalom és a külcsín egyaránt, az a füzet, ráadásul sok kell belőle a suliba. Nagyon sok. A rajzoknak és feladatlapoknak pedig mappák, méghozzá tantárgyanként. Úgyhogy vessétek bele magatokat a papírhalmazokba a tanszerlistát sorra pipálgatva, a Kiflivel ez a feladat seperc alatt meglesz - és nézzétek, mennyi jópofa mintánk van!

Vannak a tanszerlistában olyan hasznos kiegészítők, amelyek a gyerek fantáziáját és kézügyességét fejlesztik. Ezekből persze sokféle van, de mi nem hagyunk elveszni a kínálatban: ajánlunk pár klassz gyurmát, színes festéket és persze ragasztót meg ollót a technika-dobozba, hogy semmi ne szabjon gátat a kis kreatív elméknek.