• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a május 19-20-ai munkaszüneti napokra! Pünkösdkor ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Sportos életmód

Többet ésszel mint erővel, szokták mondani, de azért nem árt, ha jó erőben vagy. Az általános egészségi állapotunkon és szellemi tevékenységünkön is rengeteget dob a rendszeres mozgás. Úgyhogy bevásárlás helyett nyomj le egy otthoni edzést, a futárunk pedig a Prémium klubtagoknak pontosan abban a 15 percben szünetben viszi a bevásárlást, amikor két ismétlőkör közé beiktatod a szünetet. Íme egy kis inspiráció, hogy miből tárazz be a hatékonyság érdekében, hajrá, csak keményen!

A koplalásmentes fogyás hazai úttörője az IdealBody

 

Az IdealBody diéta (volt TurbóDiéta) alapja a jó minőségű fehérjék bevitele, a turmix különlegessége pedig az, hogy a fehérjék mellett minden alapvető tápanyagot is tartalmaz, amire a szervezetnek szüksége van. Így a fogyás koplalás nélkül, az egészséges diétázás alapelvei mentén történik. Ennek a komplex összetételnek köszönhetően a turmix nem csak diétázásra, hanem teljes étkezések kiváltására is alkalmas.

Diéta okosan