Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Spirit Mixing

Meleg nyári esték, beszélgetések az erkélyen, teraszon, kertben a családdal, barátokkal, vagy csak egy jóleső félóra az alkonyban egyedül, ahol lehetőségünk nyílik átgondolni a napi történéseket. Mi sem lehetne remekebb társ ezekhez az alkalmakhoz, mint egy hűsítő ital. 


Elhoztuk nektek a nyáresték csillagait, amelyek évszázadok tradícióit hordozzák magukban és céljuk, hogy még kellemesebbé varázsolják az örömteli pillanatokat.

 

Aperol Spritz: Élvezd ezt a tökéletes hűsítő italt a nyári hőségben! Otthon is könnyen elkészítheted! Ráadásul most ajándékba adunk egy egyedi, formatervezett poharat, ami még szebbé teszi az Aperol pillanataidat.


Elkészítési javaslat: Tégy bőségesen jeget a poharadba, tölts rá egyenlő arányban először 60ml Cinzano To Spritz-et majd 60 ml Aperolt és egy kevés NaturAqua szénsavas ásványvizet, végül díszítsd egy szelet naranccsal. Hívd meg a barátaidat is!

 

 

 

Jack&Coke, az örök klasszikus. Amikor a faszénen átszűrt tölgyfahordóban érlelt Jack Daniel's lány ízvilága találkozik az édesen pezsgő kólával, megszületik az amerikai klasszikus. A whiskey érlelése során nyert vaníliás aromái és a Coca-Cola karamellás íze tökéletesen illik egymáshoz.


Elkészítési javaslat: Töltsd fel jéggel a poharat, önts bele 4cl Jck Daniel's Tennessee Whiskye-t és 0,25 ml Coca-Cola-t