• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a május 19-20-ai munkaszüneti napokra! Pünkösdkor ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Speciális fagyik

Kevés jobb dolog van a hőségben egy hideg, édes nyalánkságnál (most például éppen egy sem jut eszünkbe). Hogy senki ne maradjon ki az ehető élvezetekből, minden igényt lefedő fagyiválasztékkal készültünk. A szokásos kedvencek mellé elfér a mélyhűtődben valami izgalmas újdonság is – de ha allergénekre, speciális életmódra, kalóriákra vagy a cukorfogyasztásodra kell odafigyelned, szintén rengeteg alternatívánk van. Csak azt fogod sajnálni, hogy egy szád van.

Egészségtudatos nyalatok

Ki mondta azt a gonoszságot, hogy a fagyi egészségtelen? Mi biztos nem! Olyan isteni különlegességeket tartogatunk a természetesség és a cukormentesség híveinek, illetve a vegánoknak és a laktózintoleránsoknak egyaránt, hogy többet fogod majd a hűtőajtót, mint a kilincset.