Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Utazz a spanyol ízvilágba!

Hétvégi kiruccanás Barcelonába? Inkább tarts egy spanyol hetet és idézd fel otthonodban az ibériai gasztronómiát. Gyűjtsd össze a barátaid, keverjetek egy finom sangriát és kóstoljatok bele a Kifli.hu spanyol nyaralást idéző választékába! Készíts hideg és meleg tapasokat a spanyol konyha alapanyagaiból és engedd, hogy magával ragadjon a dél-európai hangulat. Válogatott borok, mediterrán ízvilág, tenger gyümölcsei és ízletes olívabogyók várnak. ¡Buen provecho!

Neked mi jut eszedbe a spanyol konyháról? Paella, cocido, tapas vagy valami más különlegesség? A spanyol konyhára különösen jellemző, hogy a földrajzi és kulturális eltérések miatt nincs egységes gasztronómiája. Egy dolog azonban mindenhol ugyanaz, ez pedig a kitűnő minőségű olívaolaj. Mit szólnál egy válogatott hidegtálhoz, melyen az ízletes spanyol kolbászkák keverednek a tenger gyümölcseivel? És ez csupán az előétel!