Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Már javában zajlik a foci EB, amely remek apropó minden társasági lénynek, hogy meccsnézés közben próbálgassa a haverokkal a különféle sörízeket és snack-kombinációkat. És ehhez nem kell kellemetlen alakokkal zsúfolt kocsmákba tömörülnötök, ahol minden túl van árazva. Majd mi házhoz visszük hidegen a kraft, cseh és alkoholmentes söröket hatalmas választékban, illetve a hozzájuk passzoló sörkorcsolyákat (például a 100% természetes, prémium Kettle chipset) akár abban a 15 percben az ajtóig, amikor reklámszünet van. Vihetünk az otthoni kóstolóhoz egy First BBQ sörpakkot is, tele izgalmas kézműves nedűkkel?

Ha téged a sajátos eljárással és különleges ízekben készülő kézműves, kraft sörökkel lehet elcsábítani, akkor bemutatunk néhány magyar kisüzemi kuriózumot. Ha extrém meglepő ízre vágysz, a Mad Scientist Tropical Space Muffinja egy erősre főzött desszertsör, amely egyszerre édes és savanyú, és a spirulina algától kék.