Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Teljeskörű törődés mosogatógépednek - SOMAT

Teljeskörű törődés mosogatógépednek!

A gépi mosogatás szakértőjeként a Somat kiváló mosogatási eredményt kínál, akár az odaégett szennyeződésekkel szemben is. A több mint 50 éves német technológia által a Somat kiemelkedő hangsúlyt fektet a fogyasztói igényekre és az innovációra. A Somat termékportfoliója a tisztítószerek széles skáláját kínálja, magába foglalva a korszerű termékbevezetéseket. A Somat edényeid számára minden alkalommal foltmentes és ragyogó eredményt biztosít.

Hogyan tartható tisztán a mosogatógép?

Használj Somat intenzív mosogatógép tisztítót, mely intenzíven és higiénikusan tisztítja a mosogatógépet, még a legnehezebben elérhető helyeken is. 3 havonta 1-szer javasolt a használata, üres mosogatási programban, csak akaszd be az edénytartó tálcára és indítsd el a mosogatógépet.

A mosogatógép hosszabb élettartamáért a mosogatógép tisztító kapszula is a segítségedre van. Használata során nem szükséges üresen elindítani a mosogatógépet, a kapszulát csak helyezd a mosogatógép aljába és élvezd a tisztaságot Használata havonta egyszer javasolt.

Ragyogó tisztaság a poharak és edények számára!

A Somat száradást gyorsító öblítő ragyogó tisztaságot biztosít a poharak és edények számára, megelőzi a vízcsepp foltok kialakulását, valamint elősegíti a száradást különösen a műanyag felületeken.
 

Hogyan előzhető meg a vízkő mosogatógép-sóval?

 

A Somat vízlágyító só vízkőlerakódás-gátló hatással, hosszabb élettartamot biztosít a mosogatógépednek! A mosogatógép-só lágyítja a vizet, valamint megakadályozza a lerakódást a tányérokon, poharakon és mosogatógép-alkatrészeken.  

Fedezd fel a Somat termékeket!