Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Sió hűtve őrzött frisseség

Friss és intenzíven gyümölcsös hűtött finomságok minden alkalomra

A SIÓ hűtött termékcsaládjai friss, intenzív ízélményt nyújtanak.A termékek minden alkalomra kiválóak, hiszen tápanyagban gazdag reggeliként, energiát adó uzsonnaként, sportolás utáni feltöltődésként, vagy nyári frissítőként is tökéletesek! Hűtsd le magad a hőségben a 100%-os gyümölcstartalmú SIÓ finomságokkal, amelyek között biztosan megtalálod a kedvenc ízedet!

 

A SIÓ Juice titka a hűtve őrzött frissességben rejlik. Kizárólag természetes összetevőit direkt préseléssel és hűtve szállítással óvjuk, hogy az eredeti gyümölcs ízét zárjuk a dobozba. Négy különböző, izgalmas íz közül válogathatsz, így biztosan megtalálod a kedvedre valót.

 

Kóstold meg a színes SIÓ Smoothie-kat már öt kirobbanó ízben! Akár az édes, akár a fanyar ízeket kedveled, biztosan megtalálod a neked való hűsítő, gyümölcsös finomságot, ami tökéletes reggelire, két étkezés között vagy akár sportoláshoz!