Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Silan Naturals

A természetes életvitel gyökeres változásokat von magával, ezért a Silan Naturals minden szempontból az emberek és a bolygó pozitív változásaira összpontosít. Természetes eredetű alapanyagokból és 100%-ban újrahasznosítható flakonból* - úgy gondoljuk, hogy a minőség és az elszámoltathatóság kéz a kézben jár.

Mindez része a szélesebb körű, globális elköteleződésünknek: a termékeinket a jövőre is gondolva megalkotni. 100% vegán: Repcemagot használunk a textíliák puhításáért felelős összetevő előállításához, ami magas teljesítménye mellett, fenntartható is. A Silan Naturals illatai: Minden illatunkat a minőséget előtérbe helyezve hozunk létre, az összetevőket pedig a felelősségvállalást szem előtt tartva szerezzük be. Mentes és mesés: Nincs szilikon, színezék és mikroműanyaganyagok: csak minőség és teljesítmény.

 

* A 2,7L-es flakon 50% -ban újrahasznosított

A Silan Naturals termékek csomagolása a környezetre is tekintettel van, a palackok 100% -ban újrahasznosított műanyagból készülnek (a 2,7 l palack 50% -ban újrahasznosított műanyagból), és újrahasznosíthatók is. Az újrahasznosítási hatékonyság maximalizálása érdekében a fólia és a palack külön-külön megsemmisíthetők. Könnyen véghezvihető, mégis segít a változásban.