• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Sensodyne föld világnapja

Vásárolj bármilyen Sensodyne terméket 2022. április 18. és 26. között, és nyerj 3 természetközeli napot Noszvajban 2 fő részére!

Szúró fájdalmat érzel, amikor bizonyos élelmiszereket fogyasztasz? Nem mindennapos probléma, sőt inkább csak alkalmi bosszúságot okoz? Akkor feltehetőleg dentin túlérzékenységed, vagy más néven fogérzékenységed van.

A fogérzékenység okozta fájdalom világszerte minden harmadik embert érinti, gyakori fogászati ​​probléma, mely idővel súlyosbodhat, jellemzően íny visszahúzódás vagy a zománc kopása eredményeként. A Sensodyne fogkrémet fogorvosok a világ minden táján ajánlják az érzékeny fogakra és a saverózió ellen egyaránt. A Sensodyne hosszan tartó védelmet nyújt az érzékeny fogaknak.

Ha érzékeny fogakkal rendelkezel, a Sensodyne termékek használata nagy változást jelenthet.