Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Kedves Kiflis! A Black Friday a tárgyak halmozásáról szól, de mi hiszünk benne, hogy a Green Friday-szemlélettel jóval gazdagabb leszel, mint egy újabb felesleges holmival. Fogjuk a kezed és segítünk bezöldülni, hiszen ha Kiflizel, máris sokat tettél a Földért. Sőt, ha min. 3000 Ft értékben (visszaváltási díj nélkül) rendelsz az Újratöltve kategóriából 11.28-ig, adunk egy ajándékkosarat a Mastercard jóvoltából a készlet erejéig!

Válaszd a helyi sütéseket!

Ha itthon sütik frissen a pékáruidat, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem zötykölődnek sok száz kilométert, mielőtt a tányérodon kötnek ki. Nem beszélve arról, hogy jó érzés a magyar termelőket támogatni a vásárlásoddal. Válassz valódi kovászosat és kézműveset a díjnyertes PANO, Panificio il Basilico és Marmorstein jóvoltából, és rendeld a bejglit adalékmentesen a Jókenyértől, vagy paleo módra a Mentesnek köszönhetően!

A magyar húsos nép

 

A házias fogásaink nagyrészt tartalmaznak húst, és valljuk be, imádjuk is ezeket a szaftos finomságokat. Szerencsére számos kiváló hazai beszállítónk és hentesünk van, akiknél a minőség és a szakértelem kéz a kézben járnak – miközben figyelnek az állatetikára is. Kóstold meg a negyedik generációs hentes-vállalkozás, a Mendei húsos finomságait, amelyek minőségi magyar alapanyagokból, hagyományos sózással és füstöléssel készülnek!