• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

A Schweppes egy „bizsergetően frissítő” hagyomány alapítója és letéteményese. 1783-ban Jacob Schweppe, a cég alapítója készített a világon elsőként palackozott, szénsavval dúsított vizet. Szabadalma igazi forradalmat robbantott ki és meghódította az egész bolygót. Ma már igen nehezen tudnánk elképzelni az életünket szénsavas üdítőitalok és szóda nélkül.

 

 

A Schweppes immár 240 évre visszanyúló, inspiráló története kevéssé lenne sikeres, ha a tradíció nem jelentené egyben a mindig új utakat kereső, kísérletező hozzáállást is. Mindig lehet tökéletesíteni és finomabbá tenni a felfrissülés érzését, arra törekedni, hogy minden egyes korty Schweppes a minőséget, a kiválóságot és az üdítően finom ízeket jelentse!

 

 

Ilyen újdonság a Schweppes Pink Tonic is! Édesen keserű íze a piros bogyós gyümölcsök zamatával és természetes aromákkal egészül ki, így egy árnyalatnyival lágyabb, mint az ikonikus eredeti tonikunk. Kóstold meg és bátran tegyél vele próbát koktélalapanyagként is!

 

 

 

Kedvcsinálónak itt egy hamisítatlan rózsaszín recept, de további koktélreceptekért és izgalmas tartalmakért érdemes körülnézni közösségi oldalainkon!

 

Hozzávalók:

 

• 1.2 dl Schweppes Pink Tonic

• 5 cl gin

• 4-5 db friss citromfűlevél

• 2 bárkanál piros bogyós gyümölcs

• 1 szelet pink grapefruit

• jég

 

 

Elkészítés:

 

Egy pohár aljára teszünk egy szelet grapefruitot és kissé kinyomjuk a levét. Hozzáadjuk a friss citromfüvet és a jeget. Ráöntjük a gint és a Pink Tonicot, díszítésnek pedig piros bogyós gyümölcsöket ajánlunk.

 

Egészségedre!

 

 

Természetesen a többi klasszikus Schweppes ízben sem csalódhatsz, ha felfrissülésre vágysz!

 

Indian Tonic: Az emblematikus, kesernyés ízű üdítőital, Jacob Schweppe 1783-as eredeti receptje alapján. Kinin és egyéb, 100%-ban természetes aromák felhasználásával készül.

Bitter Lemon: A felülmúlhatatlan keserédes ízélmény 1957 óta. Egy valóban időtálló klasszikus kininnel, az különlegesebb, felnőtt ízek kedvelőinek.

Citrus Mix: A narancs, a grépfrút, a lime és a mandarin zamatának letisztult keveréke. Egyedülállóan kifinomult, karakteres ital, kirobbanó citrusízzel.