A legfontosabb munkatársunk? A Nap.
Emlékszel még a legutóbbi nyaralásodra? A napfényre és arra, ahogy élvezted a meleg sugarakat? Ugyanez igaz több mint 100 féle gyümölcsünkre és zöldségünkre is. Legyen szó andalúziai eperről vagy németországi, olaszországi szőlőről, dél-afrikai őszibarackról vagy tunéziai paradicsomokról. Gyümölcseink napfényben gazdag területekről származnak és bővelkednek ízletes ízekben. Küldetésünk, hogy mindenkit ellássunk a lehető legtermészetesebb, legfrissebb és legízletesebb gyümölccsel és zöldséggel – úgy, hogy büszkék lehessünk rá.
Asztalra hozzuk a napfényt
Ha a gyümölcsök igazán finomak, akkor azok SanLucar termékei. Legyen szó ropogósan édes áfonyáról, napfényes szőlőről vagy lédús citrusféléinkről – minden gyümölcsöt addig érlelünk, amíg tökéletesen finom nem lesz. Szeretettel és érzékkel választjuk ki csak a legérettebb, élénken színezett gyümölcsöket a SanLucar számára, és akár négyszer is kiválogatjuk őket. Hogy neked igazán ízletes legyen.
Mintha nagymama kertjéből származna
Olyan ízletesnek kell lenniük a napérett almáinknak és körtéinknek, hogy összefussanak a nyálak a szájban. Azért, hogy ilyen édesek, ropogósak és lédúsak legyenek, a legjobb termőterületeken sok napfény és tapasztalt termelőpartnereink gondoskodnak. Szeretettel metszik a fákat a több fényért, és csak kézzel szedik le őket. Az eredmény ízletes. Körtéink és almáink illatosak, finom, szilárd húsúak, és minden egyes harapás visszarepít az ízletes gyermekkori emlékekbe.