Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
San Pellegrino

Olasz életérzés ihlette SanPellegrino üdítőitalok

 

Az új Sanpellegrino Naturali üdítőitalok a Narancs, Citrom, Vérnarancs és Pompelmo különleges ízével igazán autentikus élménnyé varázsolják a felfrissülést. A Sanpellegrino italok esszenciáját a legkiválóbb minőségű mediterrán gyümölcsök, gyógynövények és fűszerek adják.

Az olasz ízek legjava

 

Az ikonikus Sanpellegrino gyümölcsitalok kreatív előállítása szinte már történelem, amely egészen 1932-ig nyúlik vissza. Az utánozhatatlan ízélményt nyújtó, díjnyertes recept minden esetben a legjobb olasz citrusfélék, gyógynövények és fűszerek kiválasztásával kezdődik.

 

A Sanpellegrino üdítőitalok gyártása kizárólag Olaszországban történik.  A narancsitalok alapjául szolgáló gyümölcsök egyenesen Szicíliából és Calabriából érkeznek, a limonádék pedig szicíliai citrusligetekben termesztett citromból készülnek.

 

Hosszú évek óta olyan gazdaság adja a SanPellegrino citrusait, ahol a gyümölcsöket kézzel szedik, a gyümölcslevet pedig közvetlenül a szüretelés helyszínén nyerik ki, így annak minden cseppje megőrzi a természet ízeit.

Szenvedélyesen szeretjük az olasz citrusokat!

 

A citrusültetvény olyan, mint egy gyermek. Nem lehet magára hagyni, állandó gondoskodásra és figyelemre van szüksége. A levelek, a virágzás, és a növekvő gyümölcsök ellenőrzése mindennapos feladat, emellett a kézzel végzett metszés és a szüretelés évszázados technikák segítségével történik, amelyek tökéletesítése hosszú éveket vett igénybe.

 

A citrustermesztők munkája nem könnyű: fizikai erőt, türelmet és áldozatokat igényel. Csak az dolgozhat ebben az ágazatban, aki szenvedélyesen elkötelezett a citrusfélék iránt. Ez egy évszázados múltra visszatekintő, nemes hivatás, amely nemzedékről nemzedékre öröklődik, szorosan kapcsolódik a helyi természethez és a szicíliai életformához” - mondta el Giosuè Arcoria, a szicíliai citrusültetvény tulajdonosa, ahol a Sanpellegrino üdítőitalokhoz felhasznált Tarocco narancs terem.

Kóstolj bele!