Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

A szülő büszke a gyermeke példás bizonyítványára, a kutyatartó a vezényszóra leülő kedvencére, a cégvezető az első profitra – mi a Kiflinél pedig büszkék vagyunk a sajátmárkás termékeinkre és a kizárólag nálunk kapható különlegességeinkre. Nem véletlenül dicsekszünk a saját márkáinkkal (Dacello, Miil, Pappudia, Kitchin, Yutto, Ubomi, Moddia, Pauu), friss és fenntartható Fjoru halainkkal, vagy a Kifli Delikátesz tapas tálhoz való csemegéivel. Az egy dolog, hogy valami megfizethető, de hogy még ilyen jó is legyen… na az már valami! És persze dagad a keblünk a ’frissen szedett’ címkével kínált kistermelői, magyar portékáinktól is. Hiszen csak nálunk valósul meg az az országban, hogy akár 12 órán belül a földről az asztalodra kerülnek a szuperfriss zöldségek és gyümölcsök.

Minőségi húskészítmények és felvágottak, baráti áron: ez a Dacello. Reni, az illetékes beszerzőnk szerint a csirkemell sonka azért kiváló választás, mert kiemelkedően magas a hústartalma, ezért jó szívvel adható a gyereknek az iskolai uzsonnásdobozba is anélkül, hogy "kiennék" a pénztárcádat. Az egyenesen Nürnbergből származó grillkolbászról pedig mindenki faggatózik a grillpartikon, hogy hol vette, annyira jó, főleg, hogy a megszokott hosszú változat helyett mini kolbászkák vannak a csomagban. A kirándulásokhoz elcsomagolt szendvicsekbe pedig Reni a téliszalámit ajánlja, amely olyan üzemből jön, ahol ötféle allergénre is mentességet ígérnek.