Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Saját márkás termékek

Megoldásokat keresel a mindennapokra? Ismerd meg a csak a Kifli.hu-n kapható exkluzív márkákat! "Minőség, jó áron" termékcsaládunkat azzal a céllal hívtuk életre, hogy megkönnyítsék a hétköznapokat neked és persze nekünk is. Mi, itt a Kiflinél, ugyanúgy harcolunk az idővel, mint mindenki más, és tudjuk, mennyit jelent egy házias ízű egytálétel a nap közepén. Vagy hogy könnyedén és elérhető áron találjunk olyan halat, sonkát, sajtot, aminek a minőségében sem kell csalódnunk. Hiszen csak olyat árulunk, amit magunk is megvennénk. És meg is vesszük. Csatlakozz hozzánk, és próbáld ki a mindig megbízható minőségű, pofátlanul jó árú termékeket!

Világhírű kávétermelő vidékek karakterei

Te is az vagy, aki addig alvajáró üzemmódban működik, amíg hozzá nem jut az első csésze kávéjához? Akkor jó hírünk van: megérkezett az UBOMI márkánk, amely a YES Mánia „minőség jó áron” termékcsalád törzsi díszes példánya. Nézzük csak, miért fogod imádni: a kapszulás vagy szemes kávék hagyományos kávévidékekről származnak, esőerdő-szövetségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, a kapszulák pedig 100% bio-alapúak és otthon komposztálhatóak. Természetes, hogy szereted tudni, honnan származik a kávéd, hiszen a forrás garantálja a minőséget. Az UBOMI 100% arabica kávéi mind hagyományos kávévidékekről származnak, úgyhogy ideje végigkóstolnod a különbséget egy etióp, kolumbiai, hondurasi, el salvadori és brazil kávé között. Etiópia a kávé őshazája (egy helyi pásztor fedezte fel a piros bogyótermés élénkítő hatását a kecskéin, a 8-9. század környékén), Brazília a világ legnagyobb kávétermelő országa, Kolumbia pedig a második. El Salvador Közép-Amerika legkisebb országa, és történelmük kezdete óta kávénövényekből élnek. Pipilnek nevezték őket, ami az ősi aztékok és maják nyelvén kávét jelent. A maja birodalom része volt a mai Honduras is.

A mindig nyerő lapok