Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

 

Ahogy lekerülnek a kabátok, úgy kerülnek felszínre a gátlások is. De a beach body kifejezés tévútra visz: nem az a cél, hogy nyárra jól nézz ki másoknak a strandon, hanem hogy jól érezd magad a bőrödben az év minden napján. Ez elsősorban nem esztétikai, hanem egészségügyi cél, hogy a tested és ezáltal a lelked is megkönnyebbüljön. Sok minden múlik a hajlamon, alkaton és betegségeken, azonban érdemes a lehető legtöbbet megtenned saját magadért és az egészségedért. Ehhez elég megváltoztatnod néhány apró szokást és egészségesebb alternatívákra cserélned a megszokott ételeidet. Ne aggódj, azok is lehetnek ám ugyanolyan finomak, de ha valamivel mégsem vagy elégedett, visszaadjuk az árát szó nélkül.

Ha nem tudod, hogy hogyan kezdj neki az életmódváltásnak, akkor fusd át (a margitszigeti körön túl) az alábbi inspirációinkat. Találd meg a legjobb verziódat: nem csak könyvből létezik javított kiadás!

Ami ilyen friss, az csak jó lehet

Ha eldöntötted, hogy mostantól több zöldséget és gyümölcsöt eszel, akkor van egy jó hírünk: a zömében hazai kistermelőktől beszerzett terméseink egytől-egyig ízletesek, tápanyagdúsak és gusztusosak. Ebben olyan biztosak vagyunk, hogy ami nem tetszik, jóváírhatod magadnak az árát. Ilyen széles kínálatot úgysem találsz a közeli boltokban, de megbízhatsz bennünk: csak olyat viszünk ki neked, amit mi magunk is megvennénk a piacon.

3 db

 629 Ft
210 Ft/db