Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Purina

Vezető táplálkozástudományi szakértőink több mint 85 éve dolgoznak állateledel innovációkon.

Vezető táplálkozástudományi szakértőink többéves állatgondozási innovációjának eredményeként jött létre az ízletes, minőségi összetevőket tartalmazó és a korszerű táplálás követelményeinek megfelelő PURINA ONE termékcsalád. A PURINA ONE kutyatápok és macskaeledelek közös ígérete a 3 Hetes Sikerprogram. Teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálást nyújtanak. Az eredmény pedig gyorsan megmutatkozik: remek étvágy, energia és vitalitás, fényes szőrzet, sima bőr és ragyogó szemek.

A PURINA ONE száraz macskaeledeleket azzal a céllal fejlesztették ki, hogy kedvence láthatóan egészségesebb legyen – most, és a jövőben is. A PURINA ONE BIFENSIS® a jótékony baktériumok mellett tartalmazza mindazokat az alapvető tápanyagokat és Omega-6 zsírsavakat, amelyekre macskájának szüksége van. A kettős védelmi formula segíti a macska szervezetében a természetes ellenananyag képződést, és hozzájárul az egészséges bőr és szőrzet fenntartásához. A széles ízválaszték mellett, a termékek életkorra és életstílusra lettek fejlesztve, így biztosan megtalálja cicája számára a legmegfelelőbbet.

 

Legújabb termékcsaládunk, a PURINA ONE DualNature™ kétféle állagú tápszemekből áll, és egy természetes összetevőt, Spirulinát, illetve tőzegáfonyát tartalmaznak, ezzel támogatva macskája immunrendszerét.