Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Pure Milk = egészségtudatos táplálkozás támogatása trendalkotó, innovatív megoldásokkal

 

Az Alföldi Tej Kft. a vásárlói igényeket és a korszerű, egészséges táplálkozás alapelveinek ötvözésével alkotta meg a Pure Milk márkát, melynek változatos termékkínálata tökéletesen illeszkedik a tudatos és kiegyensúlyozott étrendbe.

 

Kerülj egyensúlyba mindennap a Pure Milk+ joghurtokkal!

 

A Pure Milk+ joghurtokban a funkcionális táplálkozás találkozik a maximális ízélménnyel. A hozzáadott cukor és édesítőszer nélkül készült, laktózmentes joghurtok a piacon egyedülálló 10.000 mg kollagéntartalommal és/vagy élelmirost-forrással, valamint magas fehérjetartalommal belülről támogatják a szervezetet*.


*A fehérje hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.


Még soha nem volt ilyen ízletes a kollagén pótlás!


Tudtad?

 

  •  A kollagén a leggyakoribb fehérje az emberi testben, melyet a szervezet maga is előállíthat.
  •  A kollagén leginkább a kötőszövetekben: porcban, csontokban, szalagokban és a bőrben található meg.

 

Élelmi rosttal dúsított joghurtok között a legjobb! Ennek bizonyítéka, hogy az ananászos Pure Milk+ joghurtot a „Minőségi mentes és funkcionális termékek” tavalyi versenyén az Élelmi rosttal dúsított joghurt alkategóriában aranyérmmel díjazták.

 

 

Kerülj egyensúlyba a Pure Milk+ joghurtokkal!