Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Pro Nature Nyereményjáték

Vásárolj bármilyen Henkel Pro Nature vagy Silan Naturals terméket, amit itt most össze is gyűjtöttünk neked! Minden egyes vásárlás mellé egy ajándék környezetbarát Pro Nature zöldséges zacskót adunk a további fenntarthatóbb vásárlások érdekében, ezzel is csökkentve környezetünk terhelését.

 

Emellett vásárlásoddal automatikusan részt veszel a nyereményjátékunkban, ahol megnyerheted a 3 darab SodaStream Jet Premium szódagép egyikét. Ne aggódj az üres szóda patronok miatt! Későbbiekben a Kifli segít neked ezeket telikre cserélni, ezzel is zöldebbé varázsolva a mindennapokat.

Plastic Bank: A Henkel együttműködik a Plastic Bank-kal, egy társadalmi vállalkozással, amelynek célja az óceáni műanyagok megállítása és a szegénységben élő emberek számára való lehetőség biztosítása. Így a műanyag hulladék értékes lesz, de óceánokba való jutását megelőzzük. A Social Plastic® a tengerparton és a szárazföldön összegyűjtött műanyaghulladékokból származó újrahasznosított műanyag.

Újrahasznosítás: Minden ProNature és Silan Naturals termék csomagolása 100%-ban újrahasznosított műanyagból és kartonból készül*

 

*Kivéve a a Bref WC tisztító, aminek a palackja 50%-ban újrahasznosított műanyagból készült.

EcoLabel: ProNature termékeink jó módja a fenntarthatóbb élet megkezdésének. A termékek legtöbbje EU ökocímkével rendelkezik. A tanúsítvány olyan termékeket azonosít, amelyek megfelelnek a magas környezeti és egészségügyi előírásoknak.