Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Szeretnéd megtapasztalni a Kifli.hu-t a legjobb formájában? Vagy már ismered, és újra megtapasztalnád? Itt a remek alkalom, hiszen most mindenkit meglepünk egy hónapnyi ingyenes Prémium tagsággal! Csak vásárolj 2023. december 27-29. közti szállítással, mi pedig Prémium ügyféllé teszünk! És ha már az vagy? Akkor további egy hónap előfizetést kapsz teljesen ingyen!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 

Ha ugyanazon a napon több megrendelést adok le, akkor több Prémium tagságot kapok?

A Prémium tagságok száma nem a kiszállított vásárlások számától függ, az egyetlen feltétel, hogy december 27-29. közötti kiszállítással vásárolj.

 

 

Ha 2023. december 27-29-e között több rendelést is leadok és több kiszállítást is kérek különböző napokra, akkor két hónap Prémium tagságot kapok ingyen?

Ebben az esetben is egy hónap Prémium tagságot kapsz ingyen, az alapfeltétel, hogy a három említett nap közül legalább az egyik napon vásárolj, tehát akármennyi rendelést szállítunk ki neked 12.27-29. között, csak egy hónap Prémium tagság biztosított ingyen.

 

A Prémium tagságom a rendelés kiszállításakor azonnal jóváírásra kerül, ha teljesítettem a feltételt?

A Prémium tagság a promóció befejezését követő napon, azaz december 30-án  23:59 óráig kerül jóváírásra a vásárló fiókjában. Ezért a vásárló részéről nincs szükség további lépésekre.


 

Az ingyenes hónap után automatikusan megújul a Prémium tagságom?

Ha ingyenes havi Prémium tagságot szereztél, és addig nem volt aktív a tagságod, akkor nem fog automatikusan megújulni, és nem számítunk fel semmilyen plusz összeget. Az automatikus megújulás csak azokra a már aktív Prémium tagsággal rendelkező ügyfelekre vonatkozik, akiknek ügyfélprofiljában engedélyezve van az automatikus megújulás.