Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
A Kifli ellenállhatatlan dolgozói programja

Rohanó világunkban a feltöltődésre szánt idő kulcsfontosságú tényező a munka és a magánélet egyensúlyának megteremtésében. A pihenés egészséges táplálkozással kombinálva pedig kihatással van a munkavállalók jólétére. Mi a Kiflinél hiszünk abban, hogy a kiváló minőségű, friss, kiváló ár-érték arányú, ökológiailag fenntartható módon házhoz szállított élelmiszerekkel tudunk hozzájárulni ahhoz, hogy növeljük a magyar családok életszínvonalát.
A több mint 12.000 termékből álló kínálatunkból akár 3 órán belül kiviszünk mindent, ami egy háztartásba kell, méghozzá az országban egyedülálló minőség-garanciával, hogy mindenki azzal tölthesse a szabadidejét, amivel akarja, sorban állás és cipekedés nélkül.


 

Most úgy döntöttünk, hogy 3 hónapos ingyenes Prémium Klubtagságot ajánlunk fel partnercégeink munkatársainak, hogy gondtalanná tegyük az irodán kívüli életüket is. Nincs apróbetű: a negyedéves próbaidőszak leteltével mindenki szabadon eldöntheti, hogy továbbra is Prémium ügyfélként szeretné-e élvezni szolgáltatásainkat.
Ezen felül minden céges emailcímről leadott vásárlás után 200 Ft-ot küldünk a Bethesda Gyermekkórháznak, hogy ilyen módon is segíthessünk.

A Prémium Klubtagság előnyei

A fentiek teljesüléséhez mindössze két dolgot kell tennetek:

Írjatok egy emailt b2b@kifli.hu e-mailre, hogy szeretnének élni a lehetőséggel, és mi 24 órán belül felvesszük veletek a kapcsolatot. 

Nem igényel hosszas adminisztrációt és szerződést sem a 3 hónapos próbaidőszak.

 

Informáljátok a munkavállalókat arról, hogy amennyiben (a megegyezésünket követő 1 hónapon belül) regisztrálnak a Kifli.hu-ra a céges emailcímükkel, megkapják a 3 hónapos ingyenes Prémium Klubtagságot a fenti előnyökkel.

 

Várjuk a jelentkezéseteket!