Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Polcz készételek

Mindig melletted egy üvegnyi gondoskodás – ez a POLCZ.

 

A POLCZ érted van. Olyan, mint mikor anyukád, nagymamád vagy a kedves néni a szomszédból visz át neked finom vacsorát, ha látja rajtad, hogy fáradt vagy. A POLCZ gondoskodik rólad, hogy legyen időd a valóban fontos dolgokra! Jóllakat téged és az egész családot, a hirtelen betoppanó vendégeket, a kicsiket, amikor hazaérnek a suliból és a nagyokat is a kollégiumban.

 

Könnyedén tudsz pár perc alatt finom és laktató ételt az asztalra tenni, akár mindenkinek más ízben. Kóstold meg vegán és húsos, magyaros és különleges ételeinket is, hogy biztosan megtaláld kedvenceidet!

 

 

Noha mentes készételeink házias jellegűek, modern körülmények között, Nemzetközi Élelmiszer Szabvánnyal (IFS) ellátott üzemben készülnek, ami magasszintű minőséget és biztonságot jelent a fogyasztók számára.

Termékeink

Készételeink egyedülálló termékek a piacon. Vidd magaddal bárhová kompakt üvegeinket, tárold őket szobahőmérsékleten, majd 2 perc alatt melegítsd fel és már fogyaszthatod is. Pontosan erre van szükséged, ha szeretnél egészségtudatosságot csempészni elfoglalt életmódodba. Termékeink kényelmes megoldást kínálnak a mindennapi rohanásban, mindezt adalékanyag-, tartósítószer-, glutén-, tejtermék-, tojás - és hozzáadott cukortól mentesen.

Magyaros