Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Pisztrángfilé gombaágyon sütve - receptvideó

Mit csinálj, ha ennél egy könnyű, mégis tartalmas ebédet a melegben? Válassz gyorsan elkészülő összetevőket, és egy pofonegyszerű, gyors receptet, amivel nem kell órákat tölteni a konyhában! Vegyél egy jó minőségű FJORU pisztrángfilét, némi friss magyar gombát, és csak dobd be a sütőbe!

 

Elkészítés

Egy lábosban megolvasztom a vajat, hozzáadom az apróra vágott fokhagymát, az aprított petrezselyemzöldet, a citrom levét, kiforralom és félre teszem.

 

A csiperkét megmosom, vastagabb szeletekre vágom. A shii-take gombának eltávolítom a szárát, a kalapját mosom, majd nagyobb darabokra vágom. Az újhagymát vékony csíkokra szeletelem.

 

Egy tepsit kikenek vajjal, belehalmozom a gombát, az újhagymát, meglocsolom olívaolajjal, összeforgatom, rászórom a shii-take gombát, a tetejére sorakoztatom a pisztrángszeleteket, sózom, meglocsolom a vajas-fokhagymás szósszal, a tetejére citromkarikákat teszek és 190 fokra előmelegített sütőben, 30 perc alatt készre sütöm.

 

Elkészítési idő: 15 perc + sütési idő

Hozzávalók

 

  • 15 dkg vaj + a tepsi kenéséhez
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 ek aprított petrezselyemzöld
  • fél citrom frissen facsart leve
  • 50 dkg fehér csiperkegomba
  • 3 szál újhagyma
  • olívaolaj
  • 10 dkg shii-take gomba
  • 4 szelet FJORU pisztráng filé
  • Ízlés szerint só és citromkarikák

Rendeld meg a friss, minőségi hozzávalókat azonnal, a lenti listából!