Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Állandó minőség

Az összes termelő rendkívül szigorú kritériumokat támasztó közös előírásokhoz tartja magát (színintenzitás, cukortartalom, húskeménység stb.). Ezek az előírások meghatározzák azokat a tulajdonságokat (cukortartalom, kinézet, húskeménység stb.), amelyek feljogosítják a termelőt a szív alakú Pink Lady® embléma használatára.

Egy tudatos alma

termelőink modern gyümölcstermesztési módszereket alkalmaznak, amelyek az ökológiai szempontból biztonságos gyakorlatokat részesítik előnyben, a környezet megóvása és az élelmiszerbizonság javítása érdekében. Ezen felül, a környezetre gyakorolt hatás lehető legkisebb mértékűre történő korlátozása érdekében, a kartoncsomagolás 100%-osan újrahasznosítható és fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül.

A séfek kedvelt almája

A leghíresebb séfek szeretnek a Pink Lady® almával főzni. Állagának köszönhetően minden ételkészítési módszer során alkalmazható, tartson az rövid vagy hosszú ideig. Főzést követően is mutatós marad, és íze megőrzi eredeti intenzitását.