Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Perwoll renew

Élénkítsd meg ruháid színét az új Perwoll Renew-val!

 

Tudtad? A ruhák több mint 60%-a kidobásra kerül a kifakult színek miatt. Előzd ezt meg az új Perwoll Renew segítségével. Védd ruháidat az innovatív formulánkkal, mely gyengéden tisztít és megújítja a színeket, kisimítja a már durva szálakat a tökéletesen ragyogó ruhák érdekében.

 A továbbfejlesztett formulának köszönhetően….

a Perwoll Renew Color, Black, Blossom finommosógélek megnövelt színmegújító hatással rendelkeznek, és a Color illetve Black variánsok mosási teljesítménye is megnőtt;

Perwoll Wool új formulája megnövelt teljesítménnyel segít a bolyhosodás megelőzésében, hogy ruháid olyanok maradjanak, mint új korukban.

Megújult csomagolásuknak köszönhetően a flakonok a címke eltávolítása után újrahasznosíthatók* és 75%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek.

 

*Érvényes: 16, 32, 48 mosás vagy érvényes: 0,96l, 1,92l, 2,88l

A Perwoll-nál folyamatosan arra törekszünk, hogy a lehető legjobb formula segítségével, ruháid hosszabb ideig szépek maradjanak. Minden összetevőjét gondosan választottuk ki, a legjobb teljesítményt és a környezetvédelmi szempontokat szem előtt tartva. Ennek köszönhetően megújult finomgél formulánk több mint 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.

Próbáld ki az új Perwoll Renew-t!