Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Persil - Tisztább jövő

Teremtsünk együtt egy tisztább jövőt!

A higiéniai szegénység

Egy gyermek életében minden napnak azzal kellene kezdődnie, hogy tiszta ruhába öltözik. Sajnos családok milliói nem engedhetik meg maguknak még az alapvető szükségleteket sem. Nincs lehetőségük napi szinten tiszta, mosott ruhát biztosítani a gyermekek számára. Ez a higiéniai szegénységnek nevezett állapot negatív hatással lehet a gyermekek fejlődésére.

#tisztaruhátmindenkinek kampány

A higiéniai szegénység nemcsak az egészségükre, hanem az önbizalmukra, a jóllétükre, a kapcsolataikra és a jövőjükre is kihathat. Ezért szeretnénk megteremteni számukra a lehetőséget egy tisztább jövőre, biztosítva, hogy minden gyermek hozzáférhessen a tiszta ruhákhoz, és hogy a piszkos ruhák ne tartsák vissza őket attól, amit el szeretnének érni.

1 termék = 1 hozzájárulás

A dolgok tisztán tartása nem luxus, hanem alapvető emberi jog. A higiéniai szegénység olyan probléma, amely gyermekek millióit érinti világszerte. Minden mosással segíthet nekünk elérni azon célunkat, hogy a gyermekek számára a lehetőségek új tárházát nyithassuk meg.

A Henkel 7 Ft támogatást nyújt minden eladott Persil termék után.* A promóció időtartama: január 20. – március 31. További információ a www.persil.hu oldalon.