• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Persil_nyereményjáték

Vásárolj bármilyen Persil terméket 2022. május 18. és 24. között, és nyerd meg a 3 db 20 000 Ft értékű Kifli kredit egyikét!

A valaha volt legjobb Persil Discs – Persil higiénikus tisztaság!

Persil DISCS Higiénikus tisztaság 4 az 1-ben erővel, ragyogóvá teszi ruháit, eltávolítja a makacs foltokat, hosszan tartó illatot hagyva maga után és kíméletes a szövetekhez. A kellemetlen szagokkal is felveszi a harcot, egyedülálló szagsemlegesítő technológiájának köszönhetően. 

Fedezd fel a többi Persil mosókapszulát is!

Tökéletes eredmény a lehető legegyszerűbb módon

4 az 1-ben erő

A Persil DISCS erőteljes mosószer kamrákat tartalmaz annak érdekében, hogy biztosítsa a 4 prémium tisztítási eredményt: higiénikus folteltávolítás, hosszan tartó frissesség, ragyogó tisztaság és kíméletes a szövetekhez is. A Deep Clean Plus Technológiával a Persil mosószere mélyen behatol a szálakba és eltávolítja a legmakacsabb foltokat is.

Persil DISCS érzékeny bőrre

A Persil Sensitive DISCS-et kimondottan érzékeny bőrűek számára fejlesztették ki annak érdekében, hogy csökkentse az allergiás panaszok kialakulásának kockázatát. A mosószer dermatológiailag tesztelt formulája tartalmaz természetes eredetű összetevőket és hipoallergén illatanyagot.

Persil Power Caps

A három kamrás technológiának köszönhetően a Persil Power Caps egy termékben kombinálja az aktív folteltávolító erőt a legmakacsabb foltokkal szemben, a hosszan tartó frissességet, és ragyogóvá varázsolja ruháit.

Egy tisztább világért

Formuláink folyamatosan változnak annak érdekében, hogy alacsony hőmérsékleten is még jobb teljesítményt nyújtsanak, és ezáltal segítsenek az energiatakarékosságban és a környezeti lábnyom csökkentésében. A Persil DISCS és a Persil Power Caps alacsony hőfokon is hatékony, dobozuk 100%-ban újrahasznosítható (a papír eltávolítása után), a kapszula fóliája pedig vízben oldódó.