• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Persil mosókapszulák

Persil mosókapszulák
Tökéletes eredmény a lehető legegyszerűbb módon

4 az 1-ben erő: Új Persil DISCS

 

Fedezze fel az első négy kamrás mosószert, amely 4 hatékony tulajdonság erejét ötvözi, egy különleges kapszulában - a négy kamrás DISC-ben. Kiváló tisztaságot, ragyogást, hosszantartó frissességet biztosít ruhái számára, miközben kíméli a szöveteket

Persil Power Caps

 

A három kamrás technológiának köszönhetően a Persil Power Caps egy termékben kombinálja az aktív folteltávolító erőt a legmakacsabb foltokkal szemben, a hosszan tartó frissességet, és ragyogóvá varázsolja ruháit. Három kamrás kapszula a még kényelmesebb mosásért.

Könnyű adagolás

 

A tökéletes előre adagolásnak köszönhetően nem áll fenn a mosószer túladagolásának kockázata. Csak dobja be a kapszulát a mosógép dobjába, mielőtt betenné a ruhákat. A biztonságos használat érdekében kövesse a képen látható tanácsokat.

Egy tisztább világért

 

A Persil DISCS és a Persil Power Caps alacsony hőfokon is hatékony, dobozuk 100%-ban újrahasznosítható, a fólia pedig biológiailag lebomló.