Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Peroni Nyereményjáték a Kiflivel!

A Peroni sör története Olaszországból, Vigevano városából indult, ahol a Francesco Peroni által alapított sörfőzdében született meg egy kitűnő olasz sör, amit Birra Peroninak neveztek. Később az alapító unokaöccse Carlo Peroni alkotta meg a Peroni Nastro Azzurrot Rómában, 1963-ban.

A Peroni Nastro Azzurro Olaszország egyik kedvenc, zamatos világos söre, amelyben tökéletes egyensúlyban jelennek meg a kesernyés, citrusos, fűszeres ízek, amit egy meglepően gyors és tiszta lecsengés zár. Egy prémium sör félreismerhetetlen karakterességgel és egy leheletnyi olasz stílussal.

A Peroni Nastro Azzurro 0,0% sörrel a jól megszokott, felemelő ízt kapod, tele élettel, szenvedéllyel és olasz virtussal. Így teljes mértékben kiélvezheted a lelkesítő pillanatokat, most 0.0% alkoholtartalommal.

Vásárolj egyidejűleg 4 db Peroni Nastro Azzurro és/vagy Peroni 0.0%-s sört és tiéd lehet a heti nyeremények egyike!

Heti nyeremény: 4 db Peroni póló (választható méretben) és egy tálca Peroni (választhatóan alkoholos vagy alkoholmentes).

Vásárolj egyidejűleg 1 tálca Peroni Nastro Azzurro sört és tiéd lehet a heti nyeremény, egy 12 db-os Peroni pohárszett és egy tálca Peroni (választhatóan alkoholos vagy alkoholmentes).