• Kedves Kiflisek!

    A következő órákban a futárok érkezésében 50-60 perces késésre számíthattok. Elnézést kérünk és sietünk hozzátok!

Pénztárcabarát választék

1. Akciók hétről hétre

Mindig van valami szuper leárazásunk, legyen szó friss termékekről, illetve a kamra, a konyha és a fürdőszoba kötelező kellékeiről.

2. Pénztárcabarát választék

 

Rengeteg termék esetében garantáljuk a nagyszerű árat: ide tartoznak a — csak a Kiflin kapható — saját márkáink, valamint a megbízhatóan olcsó árfekvésű temékeink. Az a célunk, hogy nálunk biztosan ne fizess többet egy forinttal sem, mint bárhol máshol. A jó árakhoz keresd a pipa ikont!

3. Mentsd meg az élelmiszert!

 

Rendelj elképesztő kedvezménnyel kifogástalan minőségű, de lejáratközeli finomságokat a Mentsd meg az élelmiszert menüpontból, hogy az öko-lábnyomodnál csak a költésed legyen kisebb. (T)egyél az élelmiszerpazarlás ellen — de mi is teszünk azzal, hogy az Élelmiszerbanknak adományozzuk, ami mégis megmarad.

4. Nagyszerű árak

 

A Kiflin további termékeket is találsz szenzációs áron, nem beszélve a szezonális készletkisöprésekről. Úgyhogy böngészd végig bátran a választékunkat, hátha éppen a kedvencedet áraztuk le.

5. Környezetbarát kiszállítás, akár ingyen

 

24.000 Ft felett díjmentesen kivisszük a rendelésedet, ráadásul alacsony károsanyag-kibocsátású CNG-autóink egy futárkörben akár 13-14 vásárlót is kiszolgálnak, tovább csökkentve a környezeti terhelést. Nem csak a benzinnel, hanem az időddel is gazdálkodhatsz, hiszen akár 15 perces idősávban, expressz szolgáltatással akár 2 órán belül az ajtódig visszük a bevásárlásodat. Ha pedig Kiflicske klubtag vagy, ingyenesen szállítunk ki neked, és még exkluzív termékkedvezményeket is kapsz.