• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a május 19-20-ai munkaszüneti napokra! Pünkösdkor ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Költséghatékony Kiflizés

A heti vagy havi nagybevásárlásoknál látszik igazán, hogy hol éri meg elkölteni a pénzedet, hiszen sok kicsi sokra megy. A Kiflin folyamatosan kínálunk remek ár-érték arányú sajátmárkás, illetve nagyszerű áras termékeket, amelyeket a Pénztárcabarát választékunkban fogtuk össze – keresd a pipa ikont a legjobb árakért! Kifli-tipp: Ezen kívül meg tudod fogni a pénzt a Mentsd meg az élelmiszert szekciónkkal, valamint az Akciós árainkkal, amely kategóriában megtalálod az ütős heti akcióinkat és a Többet kevesebbért ajánlatainkat egyaránt.

Tényleg frisset, tényleg jó áron

 

A zöldség-gyümölcs, a hús-hal és a pékáru mind bizalmi kérdés, hiszen ezeknek a frissessége döntő fontosságú. Szerencsére nálunk gyönyörű portékák vannak, minőség-garanciával: ha valami nem tetszik, jóváírhatod az árát a profilodban.

3 db

 599 Ft
200 Ft/db