Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Rajongunk a pékárukért, úgyhogy átfésültük a várost a legfantasztikusabb, friss-omlós falatokért, hogy neked már ne kelljen. Hét beszállítónknak hála tele vagyunk kézműves kenyércsodákkal - például a fatüzelésű kemencében sütő Marmorsteinnel és a díjnyertes, természetes kovásszal dolgozó PANO-val -, illetve sós és édes péksütikkel, beleértve a gluténmentes opciókat is. Sőt, mivel jön a farsang, nem hagyhatod ki a kötelező fánkozós kört sem - apropó, kör: széles és színes választékunkban prémium kockafánk is van ám! És ha inkább te sütnéd ki őket, ahhoz is adunk receptet. Büszkék vagyunk rá, hogy nálunk az országban egyedülálló módon a leghíresebb kézműves pékárukat - több mint 30 félét - egy helyen vásárolhatod meg.

Sok munkánk van abban, hogy a legismertebb kézműves pékségeket egy csokorba gyűjtsük, de megérte, hiszen ilyen nívós pékárukat máshol egy helyen nem találsz, főleg nem 100% frissesség-garanciával!