Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

A Kiflinél hiszünk abban, hogy mindenkinek elérhetővé kell tenni a jó ételeket. És amikor azt mondjuk, hogy mindenkinek, akkor ezt komolyan gondoljuk. Még a kiskedvenceknek is! És mivel folyamatosan fejlesztjük saját márkáinkat, ezúttal úgy döntöttünk, hogy létrehozunk valamit, amit szőrös barátaink is imádni fognak: íme a Pauu, az új állateledel márkánk! Küldetésünk, hogy tápláló és megfizethető tápokkal lássuk el kedvenceinket, miközben az étkezést szórakoztatóvá és élvezetessé tesszük számukra.

 

Tudjuk, hogy a háziállat fontos családtag, úgyhogy a Pauu termékek receptjét gondosan, a FEDIAF (Európai Állateledel-ipari Szövetség) szabványainak megfelelően fejlesztették ki. Az állatod egészsége az első, ezért nem használunk mesterséges tartósítószert, színezéket vagy aromát, úgyhogy megnyugodhatsz, hogy jól eteted a kedvencedet. Akár macskád, akár kutyád van, a Pauu számos ínycsiklandó ízvariációt kínál. Nedves- és szárazeledeleink tele vannak fehérjével, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, hogy kedvenced boldog és fitt legyen.

 

Receptjeink úgy készültek, hogy támogassák a négylábúd speciális étrendi igényeit, hogy kedvenced legjobb formában legyen: kifejlesztettünk gabonamentes és monoprotein, azaz hipoallergén opciót is az érzékeny pocakok támogatására.
A Pauu-val a kajaidő lesz kedvenced napjának fénypontja. Miért várnál, hogy kipróbáld? Vesd be a Pauu-t még ma, és ajándékozd meg háziállataidat finom és tápláló ételekkel!

Száraztápok

Megértjük, hogy szőrös barátod tápanyagban gazdag finomságokat érdemel, te viszont megérdemled, hogy ehhez jó áron juss hozzá. Ezért örülünk, hogy bemutathatjuk a szárazeledeleinket, amelyektől garantált a farokcsóválás! A tápok kifejezetten az optimális táplálkozás biztosítására és a négylábú társadban rejlő vitalitás kiaknázására lettek kifejlesztve. A Pauu-granulátum formula gondosan, válogatott összetevők felhasználásával készült, hogy kiegyensúlyozott és tápláló étrendet biztosítson bármelyik fajta felnőtt kutyának. Minden egyes falat tele van tápanyagokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyek elengedhetetlenek kutyád általános jólétéhez.

 

A Pauu standard eledelek tehát felnőtt kutyáknak, a FEDIAF kisállat-táplálási szabványoknak megfelelően lettek kifejlesztve, méghozzá mesterséges színezékek, aromák és GMO nélkül.

Konzervek