Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Parodontax az egészséges fogínyért

Ínyproblémák, rossz lehelet és fogérzékenység? Megérkezett a segítség: az új parodontax Gum+ Breath & Sensitivity tudományosan bizonyítottan megcélozza a fogínyproblémákat, rossz leheletet és fogérzékenységet.*
Új, egyedi Pro-Neutra formulával semlegesíti a rossz leheletet okozó baktériumokat. Védőréteget képez a fogak érzékeny területei fölött, így segít enyhíteni a fogérzékenységet. A mindennapos szájápolási rutin részeként használatos új parodontax Gum+ nagyszerű, borsmenta ízzel kapható.

 

A Gum+ Breath & Sensitivity Whitening a foltok eltávolításával segít a fogak fehérítésében. Az egészséges fogíny és az erős fogak védelméért.

 

(*rendszeres, napi kétszeri használat mellett. Kozmetikum.)

 

PARODONTAX A FOGÍNY VÉDELMÉRE

 

Az egészséges fogíny nem vérzik, ha tehát vér látható fogmosás vagy fogselyem használata közben, az kezdődő fogínybetegség jele lehet. Ha nem kezelik, a probléma súlyosbodhat, és rossz lehelethez, bevörösödött és gyulladt fogínyhez, ínysorvadáshoz és végső soron a fogak elvesztéséhez vezethet.

 

A fogíny mentén lerakódott lepedék eltávolításával a parodontax fogkrém segít az íny és a fogak közötti szoros záróréteg megőrzésében, és 4x hatékonyabb* a fogínyvérzés fő okának megszüntetésében, mint egy hagyományos - nem nátrium-bikarbonát tartalmú - fogkrémek. Napi kétszeri használat esetén, szakszerű tisztítást követően, klinikailag bizonyítottan segít megelőzni a fogínyvérzést.

 

 

(*Plakk eltávolítás Parodontax Ultra Clean, Herbal Fresh, Fluoride, Classic, Extra Fresh, vagy Complete Protection fogkrémek esetén. A GSK belső vizsgálata alapján. RH02434, 2015.)

 

FEDEZD FEL A PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 8 JÓTÉKONY HATÁSÁT!

 

A fogíny jelenti az egészséges fogak alapját, de nem mindig vesszük észre, hogy milyen fontos szerepet játszik. Az emberek gyakran azért választanak egy fogkrémet, mert az erős, fehér és tiszta fogakat ígér, de a fogínyről való gondoskodás legalább ilyen fontos.

 

Az parodontax Complete Protection fogkrém 8, kifejezetten az egészségesebb ínyt és erősebb fogakat szolgáló, előnyös hatással rendelkezik. 

A PARODONTAX COMPLETE PROTECTION 8 JÓTÉKONY HATÁSA