Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

A Kifli.hu ingyenes gyümölcsosztási kezdeményezésének rendkívüli sikerére építve - amely 25 tonna friss terméssel kb. 45 000 gyermeknek nyújtott táplálékot - büszkén jelentjük be innovatív programunk elindítását, amelynek célja az óvodai és iskolai táplálkozás javítása. Ez az úttörő kezdeményezés több mint 400 óvoda kiemelkedően pozitív visszajelzéséből született, és forradalmasítani kívánja a fiatalok étkezését és az egészséggel kapcsolatos ismereteket.

Az óvodai program legfontosabb előnyei

Időtakarékos kényelem

A zsúfolt iskolai napirendhez igazított, egyetlen kattintással elérhető bevásárlólista, amely lehetővé teszi az egyszerű és hatékony rendelést. Az előzőleg megrendelt termékeket pedig a rendszer automatikusan menti a Kedvencekbe.


Tervezhető pontosság

Az ajándék 1 éves prémium tagság miatti ingyenes kiszállítások akár 15 perces időintervallumokban történnek, és kora reggeltől kezdve minden nap rendelkezésre állnak, ezáltal biztosítva, hogy a friss ételek mindig akkor kerüljenek az asztalra, amikor szükség van rájuk.

Széles egészséges választék

Friss és tápláló élelmiszerek speciálisan összeállított, minőségellenőrzött kínálata, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a növésben lévő gyermekek egyedi táplálkozási igényeinek. Továbbá igény szerint az ország egyik legnagyobb laktóz-, glutén- és hozzáadott cukormentes, valamint vegán választékával is állunk rendelkezésre.


Nagyszerű ár

Tömeges vásárlási lehetőségek (azaz az intézmények profiljaiban nincs maximalizálva a rendelési limit), hetente bő 2000 akciós termék, exkluzív promóciók és egy egyedülálló pénzvisszatérítési rendszer, amelyben az intézmények a Kiflis vásárlások után krediteket kapnak.

Problémák áthidalása

Van lehetőség a rendelés módosítására akár 5 órával a szállítás előtt (például a mennyiséget illetően, ha valaki lemondja az étkezését). Ha pedig bármilyen gond merül fel a termékekkel kapcsolatban, akkor kérdés nélkül visszaadjuk az árát. De az országban egyedülálló, 97%-os elégedettségi rátával dolgozó, segítőkész ügyfélszolgálatunkra is bármikor számíthattok.


Közösségépítés

Minden jelentkező intézmény 1 év ingyen Prémium tagságot kap, valamint havi min.100.000 Ft értékű rendelésnél 5%-ot visszakap levásárolható kreditben. További “adományokat” szerezhet a szülők által leadott - gyermekük óvodájának egyedi kódját használó - Kiflis vásárlások révén. Az óvodai és iskolai dolgozók továbbá 1 hónap ajándék Prémium tagságot kapnak, hogy ők is részesülhessenek a szolgáltatás előnyeiből.

Írj emailt a jelentkezes@kifli.hu emailcímre, amely tartalmazza az óvoda vagy iskola emailcímét (erről az emailcímről történnek majd a rendelések), illetve a dolgozók (privát) emailcímét  az előnyök igénybevételéhez.