• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Ugye odafigyelsz, hogy tudatosan vásárolj?
Akkor ne csak az akciókat keresd, hanem amit így meg tudsz spórolni, tedd is félre! Persellyel, az OTP MobilBank új funkciójával ezt bármikor, pár gombnyomással megteheted. Így nem csak a bevásárlásban, hanem a pénzügyeidben is tudatos lehetsz, és lépésről, lépésre elérheted a céljaidat.

Ha pedig a Kiflin is odafigyelsz arra, hogy megfogd a forintokat, akkor Pénztárcabarát ajánlatainknál magas színvonalat találsz baráti áron. Ahhoz, hogy ne rémisszen meg a bevásárlás végösszege, keresd a pipa ikont, valamint próbáld ki remek ár-érték arányú, sajátmárkás termékcsaládjainkat (Miil, Dacello, Pappudia, Ubomi, Moddia, Yutto, Kitchin, Pauu)!

Ráadásul Persely, az OTP MobilBank új funkciója mindenhová veled tart, így nem csak online vásárlásaidkor, hanem bárhol, bármikor egyszerűen félre tudsz vele tenni céljaidra! Indulj el a tudatosság útján, és gondold meg kétszer is, mire költesz, és minek az árát teszed inkább félre!