Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Őszi öko nagytakarítás

Rossz nézni a koszt meg a felfordulást otthon, ugye? Nem kell sóhajtozva nézned Hófehérkét, ahogyan az erdő össze állatkája boldogan segít neki kiseperni a házat és elmosogatni, hiszen neked itt van a Kifli. Nem kell a boltba menned egy csomó takarítószert összevásárolni, majd a nehéz cuccokkal sorba állni és hazacipekedni – bízd ránk a kiszállítást, akár 2 órán belül kiérünk az alábbi környezetbarát tisztítószerekkel, ha kell. Annyi idő alatt pedig, amit ezzel megspóroltál, már fel is porszívóztál. Gondolj arra, milyen jó érzés lesz a végén a tiszta, illatos és rendezett otthonodban lerogyni és megnézni egy jó kis sorozatot.

Zewa: sokoldalú segítőtárs az otthoni feladatokban

A Zewa papírtörlők többféle kiszerelésben megbízható és sokoldalú segítséget nyújtanak a házimunkához. Kilötttyent a kávé? Sáros a parketta? Itt az idő egy kis ablakpucoláshoz? Ez az erős papírtörlő garantáltan megállja a helyét! Ráadásul szendvicsek becsomagolásához, hűtőszekrényfiókok béleléséhez és lerakódott zsírfoltok eltávolításához is tökéletes választás. A megbízható minőséget forradalmi technológiával kombinálták, úgyhogy papírtörlőik remekül eltávolítják a szennyeződéseket és felitatják a nedvességet.

Patyolat tisztaság és kellemes illat az AJAX-szal