Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak


Pannonhalma frissessége cserepalackban

 

Az Oonly cserepalackokat természetesen kristálytiszta, bársonyos, lágy ízű ásványvízzel töltjük meg, egyenesen Pannonhalmáról. A kiemelkedő minőségű, természetesen magas metakovasav- (33 mg/l) és magnéziumtartalmú (54,5 mg/l) ásványvíz az Oonly ásványvíz kútból, 136 méter mélyről, az Alpok vízgyűjtő területéről származik.
 

Szervezetünk számára a magnézium az egyik legfontosabb ásványi anyag, amely az izmok, az ízületek és a csontok egészségéhez is elengedhetetlen, míg a metakovasav sejtregeneráló: elősegíti a haj, a köröm és a bőr megújulását, illetve táplálja azt.
 

Az Oonly nemcsak neked, a természetnek is kedvez: innovatív rendszerünk lehetővé teszi, hogy a palackokat újrafelhasználjuk, mielőtt újrahasznosítanánk – így sokkal hosszabb az életciklusuk, mint az egyszer használatos PET-palackoké. Nem kell lemondanod a kiemelkedő minőségű ásványvízről ahhoz, hogy környezettudatos legyél!

 

 

Te visszaváltod, mi újratöltjük!

 

Az Oonly ásványvíz cserepalackja átlagosan 25x újratölthető. [1] Ez azt jelenti, hogy egyetlen palack akár 37,5 liter víz elfogyasztására alkalmas és egy cserepalack esetében több mint 80%-kal kevesebb műanyag kerül felhasználásra egy teljes életciklus alatt, mint egy egyszer használatos PET-palack esetében, ráadásul az Oonlyhoz hasonló, újratölthető cserepalackok karbonlábnyoma kisebb a többszöri felhasználás miatt. [2] Jól hangzik, igaz?

 

1. Az Oonly palackok gyártója, a Petainer labortesztjei alapján
2.Denkstatt Hungary Kft. 2024-es kutatómunkája alapján

Hogyan működik az újrafelhasználás a gyakorlatban?

 

Az Oonly-körforgásban neked is fontos szereped van.

 

1.) Vásárláskor felszámolásra kerül a betétdíj - ez a szénsavmentes és a szénsavas Oonly esetében is azonos.

 

2.) A kiürült cserepalackokat egy kiflis futár fogja elhozni tőled. A betétdíj sorsáról ezután te döntesz: kreditként jóváírásra kerül a számládon (ez jól jön, ha szeretnél ismét Oonlyt rendelni), de kérésedre a kifli.hu bármikor visszautalja.

 

3.) Amint ismét nálunk a palack, magas hőfokon, csíramentesítő tisztítási eljárásunkkal fertőtlenítjük, újratöltjük, és a folyamat kezdődik elölről.

Oonly ásványvíz Pannonhalmáról.
Cserepalackban. Mert cserebolygó nincsen.