Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Online bortúra Sol Montis Borászat

Szívesen kóstolsz meg újfajta borokat, de akkora a kínálat, hogy azt sem tudod, hol kezdd az ismerkedést a különféle fajtákkal? Akkor a Kifli bortúráját neked találták ki!

 

Csak dőlj hátra és bízd ránk az idegenvezetést: 2 hetente végigkalauzolunk egy-egy ismert borrégió pincészetében, bemutatva az adott borászatot és szőlővidéket, az összes helyi termékkel együtt. Elő a borospoharakkal, és ne felejts el a palackok mellé sajtfalatokat, diót és más ropogtatnivalót is bekészíteni.

 

Kellemes borművelődést kívánunk!

Ezen a héten a Sol Montis Borászattal ismerkedhettek meg!

Birtokunknak a Mátrai borvidék szívében elhelyezkedő Gyöngyöstarján ad otthont. A települést környező táj egy igazi csoda, ezért küldetésünknek érezzük, hogy a Mátrát legjobban kifejező, nemes borokat alkossunk. A szelíd dombok lábánál elterülő több, mint 100 hektáros szőlőbirtokon gazdálkodunk, hagyományos borászati tradíciókat tisztelő szakmai múlttal és friss, fiatalos lendülettel. Új borászatunkba mindig várjuk a borrajongókat, alig egy órára Budapesttől. 

Forrás: Magyar Turisztikai Ügynökség