Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Üdvözlünk a Kiflinél!


Első rendelésed után egyből elérhetővé válik számodra az ajándék 14 napos Prémium tagságunk, amelynek köszönhetően exkluzív kedvezményeket és ajánlatokat fedezhetsz fel.

De ennél is több vár rád! Két nappal később 2000 Ft értékű kreditet adunk ajándékba, amelyet zöldségekre és gyümölcsökre válthatsz be 5 napig, hogy a frissesség ne csak ígéret legyen számodra.

És ezzel még nincs vége! Ha vásároltál, akkor a következő lépésben további 2000 Ft-os kreditet kapsz 5 napig, amelyet ezúttal húsokra és halakra költhetsz el.
Fedezd fel a Kifli szolgáltatásainak legjavát: a prémium minőségű termékeket, a kényelmes és szupergyors szállítást, a minőség-garanciát (a magadnak is jóváírható kreditekkel) és a széles kistermelői kínálatot.

Engedd, hogy meglepjünk, és ámulatba ejtsünk az első pillanattól kezdve!

Legelső rendelésedet követő 3. napon 2000 Ft kredittel lepünk meg

Nem kell a kakasokkal kelned, hogy kimenj a piacra a legjobb minőségű zöldség-gyümölcs kínálatért, hiszen visszük házhoz visszük neked a helyi kistermelők gondosan nevelt terméseit – méghozzá a földtől az asztalig akár 12 órán belül, felesleges utazások és cipelés nélkül, a hűtési lánc fenntartásával. Annyira büszkék és magabiztosak vagyunk zöldség- és gyümölcs választékunkra, hogy örömmel biztosítunk neked egy 2000 Ft kreditet, (levelünk megérkezésétől számítva 5 napig) hogy te is kipróbálhasd.

Legelső rendelésedet követő 9. napon 2000 Ft kredittel lepünk meg

A Kifli különleges henteskínálatában olyan húskülönlegességeket kínálunk, amiket máshol aligha találsz meg – mindezt sorban állás és cipekedés nélkül. Válaszd ki kedvenceidet baromfi, sertés, marha, vad és egyéb ritkaságok közül, melyeket élelmiszerboltoknál szélesebb választékban találsz. A hentesüzletünk kínálata olyan csábító, hogy most 2.000 Ft-al lepünk meg levelünk megérkezésétől számított 5 napig 'Hús és hal' kategóriánkban, hogy ámulatba ejtsünk!