Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Mamma mia, házhoz gurul a csizma!

Ha hiányzik a dolce vita életérzés, vagyis ételérzés, akkor házhoz visszük neked az olasz gasztronómia ínyencségeit. A szádban gasztronómiai ősrobbanást idéz majd elő a napfényben érlelt paradicsom és olívabogyó, az al dente tésztákat megtisztelő parmezán, a huncut vörösbor, az erős kávé és a krémes gelato egyaránt. A többfogásos lakoma végén jöhet a jól megérdemelt szieszta, hogy kiheverhesd az ízek összjátékát. Már csak azt döntsd el, hogy mikorra vihetjük az ajtódig mindezt – akár 90 percen belül!

Készíts autentikus előételt vagy reggelit illatozó prosciutto sonkával, ropogós grissinivel, frissítő articsókával és bármivel, amit egy kis olasz fűszerrel vagy szósszal mediterránná varázsolsz.

Megmutatjuk, mi a különbség az olaszos és a valódi olasz között. Ezek a termékek valóban Európa csizmájáról származnak, és a maguk egyszerűségében nagyszerű alapanyagok. Jöhet egy édesen paradicsomos tészta al dente, ráolvadó sajtreszelékkel?