• Kedves Kiflisek! A kormány átmenetileg árstopot vezetett be egyes alapvető élelmiszerek esetében az alábbiak szerint, december 31-ig meghosszabbítva: www.kifli.hu/targy/arstop

Oktoberfest

Az Oktoberfest szóra minden sörimádónak kitágul a pupillája (és még nagyobbra nyílik a szája is), hiszen ez a müncheni ünnepély a nagyszabású eszem-iszom szótári megfelelője. Ha már régóta érleled a gondolatot, hogy a nyaralások után végre összerántsd a barátaidat vagy a nagycsaládot, és vigadjatok egy jót, akkor rendelj tőlünk ínyenc söröket és húsokat. Csak nehogy a futárunkat is berántsátok a lakomába, amint becsenget.

divider

A világ méltán elismert sörei

 

Mi a közös Csehországban, Belgiumban és Németországban? Hát a kiváló söreik! Tarts egy képzeletbeli kocsmatúrát Európában, szigorúan kultúraközi összehasonlítás jeligére.

Bajorország

Csehország

Sörök a világ minden tájáról

divider

Díjnyertes kézműves

 

Szinte szitokszó lett a kézműves, de hadd győzzünk meg, hogy milyen esetben indokolt a használata. Jöhet például pár prémium, felső erjesztésű kraft sör egy olyan nógrádi kisüzemből, amely elnyerte 2018-ban a dublini Nagydíjat?

 
divider

A Nyéki sör igazi kézműves sikertörténet

 

A velencei-tavi lakosok szavazata alapján kapta meg a helyi Nyéki sör nevet, amelyet Kápolnásnyéken, a különleges és ultramodern Belatiny Sörmanufaktúrában főznek. Az üzem az egykori velencei pezsgőgyáros-borkereskedőről, országgyűlési képviselőről kapta a nevét, ilyen módon is tisztelegve a térség alkoholos italgyártási hagyományai előtt.

divider

Ha a klasszikusokra vágysz

 

 

Ha nincs kedved kísérletezni, csak a jól bevált ízeket hörpintenéd fel, ne aggódj: bőven tele van pakolva a raktárunk az ismert és népszerű márkákkal is.

divider

Kifli recept: BAJOR KÁPOSZTÁS CSÜLÖK

 
divider

Amikor a feliratot is nézned kell: alkohol- és gluténmentesen

 

Ha nem ihatsz akármit, semmi gond. A Kiflin gondosan átböngészheted az összetevőket és feliratokat, nem fog közben senki fellökni a polcoknál tolakodva. Bőven el vagyunk látva alkohol- és gluténmentes sörökkel is.

Alkoholmentes

Gluténmentes

divider

Különleges ízekre vágysz?

 

Aki kellően bevállalós, az kóstolhat nálunk gyömbéres-chilis és levendulás sört is. Aki pedig némi citromos vagy meggyes mellékzöngével dobná fel a klasszikus ízvilágot, az is megtalálj a számításait.

divider

Ínyenc és fajsúlyos sörkorcsolyák

 

Ha már megadod a módját, akkor éppen olyan fontos, hogy mi kerül a tányérra, mint a pohárba. Egy kívül ropogós, belül omlós csülök és egy pikáns kolbász biztos siker, főleg, ha friss péktermékekkel köríted a nyálcsorgató hústálat.