Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
Nyílt levél a Kifli.hu ügyvezetőjétől

Nyílt levél a Kifli.hu ügyvezetőjétől

 

Kedves Nálunk Vásárló Családok,

 

Ahogyan egy újabb kijárási korlátozással járó hét kezdődött, úgy érezzük mindannyian egyre inkább, hogy az életünkben szépen lassan ezen körülmények válnak normálissá, megszokottá – még akkor is, ha néhány hónappal ezelőtt ez elképzelhetetlennek tűnt volna. Nagyon nehéz időszaknak nézünk elébe mindannyian.

 

Éppen ezért érzem szükségét, hogy beavassalak benneteket abba, ami a Kifli.hu háza táján történik.

 

Először is szeretném megköszönni Nektek az elmúlt hetekben tapasztalható fennakadások és szükségszerűen bevezetendő korlátozások miatti türelmeteket, megértéseteket. Ahogy az országban most a többi szupermarket, úgy mi is éjt nappallá téve dolgozunk azon, hogy az elmúlt hetekben ugrásszerűen megnövekedett rendeléseket mihamarabb teljesíteni tudjuk. Előfordulhat, hogy nem megy minden tökéletesen vagy néha hibát követünk el, de szeretném, ha tudnátok, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy a családi konyhába időben odaérjenek a megrendelések.

 

Ezúton szeretném megragadni az alkalmat arra is, hogy köszönetet mondjak emberfeletti teljesítményt nyújtó kollégáimnak: a beszerzőknek, a csomagolóknak, a futároknak, az irodai munkatársaknak és raktári dolgozóknak egyaránt. Ők azok a hétköznapi hősök, akiknek elkötelezettsége lehetővé teszi számunkra, hogy szolgáltatásaink folyamatos fejlesztését megvalósíthassuk. Mindannyian úgy érezzük, hogy küldetést teljesítünk: a budapesti családok élelmezésében szeretnénk segíteni, friss élelmiszert juttatva a lehető legtöbb család asztalára. Célunk elérése érdekében kapacitásainkat dráma mértékben kellett növelnünk. Decemberben érkeztünk meg a magyar piacra, így nagyon rövid idő állt rendelkezésünkre ahhoz, hogy kialakítsuk az üzletmenetet, és hogy alkalmazkodjunk az ugrásszerű igénynövekedéshez, kereslethez. Jelenleg több mint tízszeresét tudjuk kiszolgálni annak a megrendelésszámnak, amelynek teljesítésére február végén képesek voltunk – elképesztően szerencsésnek érezzük magunkat, hogy új munkatársak bevonásával elérhettük céljainkat.

 

Természetesen a legfontosabb szempontok között szerepel jelenleg a biztonság és az egészség: minden erőfeszítést megteszünk a COVID-19 terjedésének lassítása, megállítása érdekében. Nemcsak Magyarország Kormánya, de a WHO rendelkezéseit is maximálisan betartjuk működésünk során.

 

Néhány gondolattal szeretnék kitérni az elmúlt hetek során bevezetett intézkedésekre.

Óvintézkedések a biztonság és egészség megőrzése érdekében

Minden futárunknak maszkot biztosítunk, továbbá egyszerhasználatos kesztyűben végzik munkájukat. Emellett fokozottan figyelünk kezünk és furgonjaink megfelelő fertőtlenítésére kézbesítés előtt és után is, továbbá kiemelten takarítjuk és fertőtlenítjük raktárunk helyiségeit naponta többször is. Raktárunkba kizárólag testhőmérséklet-ellenőrzést követően léphetnek be munkatársaink.

 

Érintés nélküli kézbesítés

Futáraink a megrendelések szállításakor kopogással vagy csengetéssel, esetleg telefonhívással jelzik, hogy megérkeztek a megadott címre, majd a rendelést leteszik az ajtó elé. Megvárják, míg a címzett rendben átveszi, és ezt követően köszönnek el – mindezt legalább 3 méter távolságból.

 

Szállítási időpontok kiválasztása

A korábbiaknál sokkal hamarabb betelnek a szállítási időpontjaink, azonban a nap folyamán többször is nyitunk meg idősávokat attól függően, futáraink hogyan tudnak gazdálkodni az idejükkel. Emiatt érdemes naponta többször visszalátogatni az oldalra akkor is, ha aznap korábban nem volt elérhető időpont a rendszerben. Futáraink és furgonjaink számát folyamatosan növeljük, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb megkapjátok rendeléseteket.

 

Szállítási idősáv meghosszabbítása

Reggel 7 és este 11 óra között folyamatosan szállítjuk ki a megrendeléseket.

 

Rendelési limit bevezetése 

Néhány termék esetében láthatjátok, hogy átmenetileg limitáltuk a megrendelhető mennyiséget. Erre az intézkedésre azért volt szükség, hogy optimálisan tudjuk elosztani a készleteket a családok között. Az áruellátásunk továbbra is zavartalan és folyamatos, így semmi szükség spejzolásra.

 

Búcsúzóul

Tisztelettel kérek mindenkit, hogy ne feledje: együtt vagyunk. Vagy ahogy a Kiflinél mondjuk: együtt megoldjuk. Jelen helyzetben az alábbi iránymutatással segíthetünk egymásnak a legtöbbet:

 

  • Rendeléskor érdemes megkérdezni a szomszédokat, szükségük vane bármire. Ha többen adják le igényüket egyetlen megrendelésben, azzal rengeteg időt spórolhattok a futároknak, így még több rendelést tudnak kivinni egy nap alatt.

 

  • A futár érkezésének várható időpontjában kérünk tartózkodjatok otthon. Nagyon sokat segítetek azzal, ha futárunknak a lehető legrövidebb ideig kell egyegy címen tartózkodnia.

 

  • Amennyiben karantén területére kell a megrendelést kiszállítanunk, erről kérjük előre tájékoztassatok bennünket a megjegyzés mezőben! Ebben az esetben ugyanis futáraink telefonon jelzik, ha megérkeztek a címre, és nagyobb távolságban várják meg, míg átveszitek a csomagokat az ajtó elől. A biztonság és az egészség most a legfontosabb.

 

Zárásként szeretném megköszönni minden kedves megrendelőnknek a türelmet, az együttműködést és a megértést, továbbá azt a szeretetet, biztatást és elismerést, amivel nap mint nap körül vesztek bennünket. Mi pedig folytatjuk küldetésünket: ellátjuk élelmiszerrel a budapesti családokat.

 

 

James McQuillan

Ügyvezető, Kifli.hu Shop Kft.